Vi på Scenen

Skådespelarna - Vi på Scenen

Sussie Berglund

 

Sussie Berglund startade revyspektaklet 2006 och SommarTeatern 2011 och har sen drivit på som regissör, producent och skådespelare.

"- Vi vill att publiken skall få sig tankeställare, aha upplevelser och känna glädje och värme när de är tillsammans med oss."

Thomas Kompare

 

Thomas Kompare såg vi första gången i revyn "Scenfärdigt 2010" och även skrivit textmaterial till KnivstaRevyn. Han har tidigare även medverkat i Huddingerevyn.

Thomas har under 2013 framfört sin enmansföreställning ”Välkomna Till Helvetet” på Tryckeriteatern i Karis, Finland.

Johan Norell

 

Johan Norell såg vi första gången i KnivstaRevyn när han gjorde debut i "Scenfärdigt" 2010. Johan har alltid uppskattat nya utmaningar. Han har studerat och arbetat med både film och teater.

I KnivstaRevyn har vi sett honom i olika roller och karaktärer; som argsint granne, händig hantverkare, som ”Olle” i sketchen ”Mors lilla Olle” och sist men inte minst den populäre karaktären Birger.

Katarina Sahlstedt

 

Katarina började sin teaterbana i Knivsta som elak drottning i barnpjäsen " Prinsessan som inte ville äta havresoppa". Det var för 38 år sedan. Sedan dess har teatern varit en stor del av Katarinas liv på olika sätt och vis. Men hon har hittat hem till Knivstas scener där det en gång började.

I KnivstaRevyn såg vi henne senast i "Skratta Gott" 2011.

Roger Berglund

 

Roger är sångare och revyartist och underhåller även på företagsevent och andra tillställningar. Han är också sångare i banden 49Ways, Soundcheckers och Accord. Roger har varit med i alla uppsättningar ända från starten 2006 och han har även skrivit texter till revyn.

Sari Suominen

 

Den mångfacetterade Sari är inte bara skådespelerska, hon är också sångerska samt text- och manusförfattare. Hon har medverkat i Nykvarnsrevyn och Sollentuna revyn innan hon gjorde entré i KnivstaRevyn 2011 där hon skrivit text och stått på scenen.

Sedan 2012 är hon dessutom med i SommarTeaterns ensemble.

Canilla Enskär

 

Canilla har medverkat i KnivstaRevyn sedan 2011 då hon började bakom scenen hos oss bla som fotograf och med webb och marknad.

Hon sjunger jazz på fritiden och har bakgrund som bland annat guide och reseledare för Apollo och Vingresor.

Sommaren 2016 såg vi henne på Suscenas scen i rollen som Max i barnteaterföreställningen ”Max och Snyfflorna” och nu ser vi henne också i årets uppsättning av KnivstaRevyn.

 

Lotta Östervall

 

Lotta är hela teaterns allt i allo, på och bakom scenen. Sin scendebut, med den första talrollen, gjorde hon 2014 i revyn "Valnötter och tankevurpor".

Vi glada att även i årets uppstättning få ha henne både framme på scenen och bakom i kulisserna.

Garry Nilsson

 

Garry är trubadur, textförfattare, låtskrivare. Garry har gett ut två skivor "Sånger från gräsrotsnivå" 2014 och "DEMO-realiserad" 2010 och har bland annat samarbetat med Svenne Rubins, Thomas Haglund och Lasse Kronqvist.

Garry har varit vår eminente textförfattare genom alla år och 2014 gjorde han äntligen sin debut på vår revyscen.

Roland Jonsson

 

Roland började som textförfattare och har också medverkat på scenen i Sommar-Teaterns ”Spanska Flugan”, ”I Ärlighetens namn” och 2012 i ”Fars lilla tös”.

Roland spelar bas i vårt revyband.

www.knivstarevyn.se - För information och bokningar: 070-339 03 11 - E-post: info@knivstarevyn.se - Copyright © All Rights Reserved